toate categoriile
EN

Moara cu bile conice

Acasă> PRODUSE > Moara cu bile conice

131490741218262656
Con
Moara cu bile conice
Moara cu bile conice

Moara cu bile conice

Accesări: 53

aplicatii

Moara conică cu bile este un fel de echipament de măcinat mic, ușor, multifuncțional pentru uz în laborator. Poate fi folosit atât în ​​scopuri uscate, cât și umede, iar bilele de oțel pot fi folosite și ca medii de măcinare. Acest echipament are avantaje de structură compactă, funcționare convenabilă, volum mic și greutate redusă.

  • Video
  • Descriere
  • Principiul de lucru
  • Caracteristică/avantaje
  • Fișa cu date
  • Accesoriu asortat

Moara conică cu bile este un fel de echipament de măcinat mic, ușor, multifuncțional pentru uz în laborator. Poate fi folosit atât în ​​scopuri uscate, cât și umede, iar bilele de oțel pot fi folosite și ca medii de măcinat. Acest echipament are avantaje de structură compactă, funcționare convenabilă, volum mic și greutate redusă. Moara conică cu bile este folosită în mod obișnuit în laboratoare pentru mașinile de flotație cu celulă unică din seria XFD și mașinile de flotație cu celule suspendate XFG sau specificațiile corespunzătoare ale mașinilor de flotație și alte echipamente. Seria XMQ de mori cu bile conice sunt adesea aplicate în laboratoarele din industria metalurgică, geologică, chimică, a materialelor de construcție și a cărbunelui, multe institute de cercetare și concentratoare folosesc, de asemenea, această mașină pentru a măcina minereuri minerale. În plus, morile conice cu bile sunt folosite pentru măcinarea fină a eșantioanelor mici în domeniile de mașini, hidroenergie, industria ușoară, agricultură etc.

Echipamentul experimental de frezare cu bile poate seta în mod arbitrar timpul de abraziune și poate fi folosit și pentru măcinarea uscată și umedă. Adoptă tehnologia de conversie a frecvenței și are o gamă largă de reglare a vitezei. Este convenabil pentru abrazivi, amestecare și probe uniforme. Instalarea echipamentului nu necesită tratament de fundație, zgomot redus și nicio poluare cu praf. , Ușor de lucrat și de curățat, performanță bună de șlefuire și etanșare. Această mașină este un echipament nou de șlefuit mic, ușor, multifuncțional pentru uz în laborator. Poate fi folosit pentru laboratoare metalurgice, geochimice, materiale de construcții și cărbune, unități de cercetare și concentratoare pentru lucrări de cercetare a valorificării minereului pentru măcinarea minereului. Acest produs are performanțe avansate, structură rezonabilă, eficiență ridicată a pregătirii probelor și performanță bună de etanșare. Este potrivit pentru zdrobirea și prelucrarea diferitelor materii prime de minereuri metalice și nemetalice pentru testarea probelor. Toată geologia, minerit, topire, cărbune, cărbune, minerit, Poate fi folosit de unități în producția de materiale de construcții și departamente de energie electrică și este, de asemenea, utilizat pentru măcinarea ultrafină în acoperiri, cerneluri, combustibili și industriile alimentare . Moara cu bile este echipamentul cheie pentru zdrobirea materialelor după zdrobire. Morile cu bile sunt utilizate pe scară largă în ciment, produse pe bază de silicați, materiale de construcție noi, materiale refractare, îngrășăminte, ameliorarea metalelor feroase și neferoase și ceramica din sticlă și alte industrii de producție pentru a măcina uscat sau umed diverse minereuri și alte materiale macinate.

Moara conică cu bile este un dispozitiv rotativ cilindric orizontal cu transmisie exterioară a angrenajului, două recipiente și o moară cu bile de tip grilă. Materialul intră uniform în cabina morii prin dispozitivul de alimentare prin arborele tubular de alimentare în spirală și uniform. Există o căptușeală în trepte sau o căptușeală ondulată în interiorul depozitului, care conține bile de oțel cu specificații diferite. Cilindrul se rotește pentru a genera forță centrifugă pentru a aduce bilele de oțel la o anumită înălțime și apoi să cadă. , Are o lovitură puternică și un efect de șlefuire asupra materialului. După ce materialul ajunge la șlefuirea brută în depozit, acesta intră în al doilea depozit prin placa despărțitoare cu un singur strat. Depozitul este căptușit cu căptușeli plate și bile de oțel pentru a măcina în continuare materialele. Pulberea este evacuată prin placa grătarului de descărcare pentru a finaliza operația de măcinare.

Problema zdrobirii fine a materialelor de duritate medie și de mai sus nu a fost bine rezolvată în China. Structura conică unică a morii cu bile con poate separa în mod natural mediul de măcinare (bile de oțel). Bila mare este situată în secțiunea cu diametrul cel mai mare a cilindrului, care este capătul de alimentare; bila mică este situată în secțiunea conului, care este capătul de descărcare. Materialele grosiere obțin energie de impact mare sub acțiunea bilei mari de la capătul de alimentare pentru a finaliza operația de zdrobire grosieră. Bila mică este situată la capătul conului de descărcare pentru a obține o suprafață mai mare pentru măcinarea fină. Caracteristica morii cu con este echivalentă cu un clasificator permanent instalat în butoiul morii. Materialele sunt aranjate în butoi în funcție de diferite dimensiuni ale particulelor. Pentru a atinge scopul de a economisi energie și de a reduce consumul.

ModelXMQØ150*50XMQØ240*90XMQØ350*160
Capacitate de alimentare200g500-1000g4000g
Dimensiunea feedului<3 mm<3 mm<3 mm
Dimensiunea particulelor de ieșire0.074mm0.074mm0.074mm
Puterea motorului0.25KW0.55KW1.1KW
Dimensiuni915 * 530 * 1100mm1052 * 640 * 1160mm700 * 575 * 1190mm
Greutate Netă150kgs170kgs300kgs


ANCHETĂ

Numele dumneavoastră *

Numele Companiei

Țară

Telefon

E-mail *

Intrebarea ta

Categorii fierbinți