toate categoriile
EN

Moara planetara cu bile

Acasă> PRODUSE > Moara planetara cu bile

pc19487396-moara_planetară_con_bile_azot_lichid_absorbție_rapidă_de_căldură_în_măcinare_pulberii.webp
pc19487401-moara_planetară_con_bile_azot_lichid_absorbție_rapidă_de_căldură_în_măcinare_pulberii.webp
pc19487403-moara_planetară_con_bile_azot_lichid_absorbție_rapidă_de_căldură_în_măcinare_pulberii.webp
pc19487410-moara_planetară_con_bile_azot_lichid_absorbție_rapidă_de_căldură_în_măcinare_pulberii.webp
Moara cu bile cu azot lichid
Moara cu bile cu azot lichid
Moara cu bile cu azot lichid
Moara cu bile cu azot lichid

Moara cu bile cu azot lichid

Accesări: 52

aplicatii
Moara planetară cu bile cu azot lichid este aplicată pe scară largă în industrii precum geologie, minerale, metalurgie, electronică, materiale de construcție, ceramică, industria chimică, industria ușoară, medicină, protecția mediului și așa mai departe. Este deosebit de potrivit pentru domenii de producție precum ceramică electronică, ceramică structurală, materiale magnetice, acid litiu-cobalt, litiu mangan, catalizator, fosfor, fosfor de lungă durată, pulbere de lustruit pământuri rare și sticlă electronică. Pulbere, celulă de combustie, varistor de oxid de zinc, ceramică piezoelectrică, nanomaterial, condensator ceramic, MLCC, termistor (PTC, NTC), varistor ZnO, ceramică dielectrică, ceramică de alumină, ceramică de zirconiu, fosfor, pulbere de oxid de zinc, pulbere de oxid de cobalt, Ferită Ni-Zn, ferită Mn-Zn etc.

  • Video
  • Companie
  • Principiul de lucru
  • Caracteristică/avantaje
  • Fișa cu date
  • Accesoriu asortat

Moara planetară cu bile cu azot lichid este un fel de moară cu bile de măcinare specială, care este concepută pentru a încărca borcanele morii cu bile sub mediu cu capacul de conservare a căldurii și pentru a introduce azot lichid în spațiul de măcinare în mod continuu pentru a absorbi căldura generată de înaltă presiune. viteza de rotație a borcanelor morii cu bile, astfel încât borcanele morii cu bile încărcate cu materiale și bile să fie întotdeauna păstrate într-un anumit mediu de temperatură scăzută. Este un dispozitiv necesar pentru măcinarea pulberilor fine, amestecarea, pregătirea probelor mici, dezvoltarea de noi produse și producția în loturi mici de materiale de înaltă tehnologie. Moara planetară cu bile Tencan are avantaje precum volum, funcții complete, eficiență ridicată și zgomot redus. Este un echipament ideal de măcinare a pulberii pentru centrele de cercetare științifică, universități și colegii și laboratoare de întreprinderi pentru a obține mostre de cercetare. Puteți obține patru mostre deodată pentru fiecare măcinare, puteți utiliza și acest model pentru a obține mostre de pulbere în mediul de vid dacă este echipat cu borcane de moara cu bile în vid pentru măcinare.

Moara planetară cu bile cu azot lichid are patru poziții de lucru care pot fi încărcate cu două sau patru borcane de moară pe o plată turnantă. Când placa turnantă se rotește, axa borcanului face mișcări planetare cu viteză mare, bilele și materialele din interiorul borcanelor sunt puternic afectate în mișcare de mare viteză, iar materialele sunt în cele din urmă măcinate în pulbere fină. Diverse tipuri de materiale diferite pot fi măcinate prin metoda de măcinare uscată sau umedă. Cea mai mică granularitate a pulberii de ieșire poate fi atinsă la 0.1 μm sau pulbere la scară nano.

x-1

Moara planetară cu bile cu azot lichid este proiectată cu aspect semi-circular, care este perforată și formată dintr-o matriță de înaltă precizie, elegantă, înaltă și stabilă. Toate piesele mașinii sunt realizate din prelucrare cu control numeric, discul planetar este turnat pentru a fi format într-o piesă întreagă, iar angrenajele de transmisie sunt realizate din materiale speciale pentru a asigura funcționarea lină a echipamentului la viteză mare. Dispozitivul de strângere al borcanelor de moară este ușor de utilizat, convenabil, sigur și de încredere. Ca urmare a frezării cu bile la temperatură joasă, domeniul de aplicare al unui material a fost extins, astfel încât unele materiale care nu pot fi măcinate (creșterea temperaturii cauzează modificarea calității și deformarea) pot fi realizate ca fiind măcinate. Moara planetară cu bile cu azot lichid are avantaje de viteză de rotație rapidă, energie ridicată, eficiență ridicată și finețe. Este proiectată cu aspect semi-circular, care este perforată și formată cu matriță de înaltă precizie, elegantă, înaltă și stabilă. Toate piesele mașinii sunt realizate din prelucrare cu control numeric, discul planetar este turnat pentru a fi format într-o piesă întreagă, iar angrenajele de transmisie sunt realizate din materiale speciale pentru a asigura funcționarea lină a echipamentului la viteză mare. Dispozitivul de strângere al borcanelor de moară este ușor de utilizat, convenabil, sigur și de încredere. Ca urmare a frezării cu bile la temperatură joasă, domeniul de aplicare al unui material a fost extins, astfel încât unele materiale care nu pot fi măcinate (creșterea temperaturii provoacă modificarea calității și deformarea) pot fi realizate a fi măcinate. Moara planetară cu bile cu azot lichid are avantaje de viteză de rotație rapidă, energie ridicată, eficiență ridicată și finețe.

Temperatura de lucru a borcanului morii cu bile: -40 ℃ ~ 20 ℃
Volumul de consum pe oră (0-10 C): 4-5 litri/oră
Moara cu bile Dimensiuni: 460*660*720mm
Greutate neta: aproximativ 80 kg
Dimensiuni potrivite ale rezervorului de azot lichid: 30L / 50L

Oferim tot felul de vase de moara de orice dimensiune, care sunt realizate din urmatoarele materiale de agat, ceramica de alumina sau ceramica corindon, ceramica de zirconiu, ceramica cu nitrura de siliciu, ceramica carborund, otel inoxidabil, otel rezistent la uzura, otel mangan, nailon, PU, carbură cimentată, sticlă de cristal și etc.

x-2

Recomandare pentru soluții de potrivire despre borcane și materiale pentru moara
Categorii de materialeBorcane de moara recomandate
Sol și alte materiale care nu sunt permise cu nicio impuritateBorcan de moara de agat
Materiale metalice și nemetalice care nu sunt permise cu orice impuritateBorcan de moara din zirconiu
Materiale cu duritate ridicată, cum ar fi diamantul, carbura de tungstenBorcan de moara din carbura de tungsten
Materiale puternice și alcaline sau alte materiale la temperaturi ridicateBorcan de moara din PTFE
Materiale de minereu de fier cu sensibilitate mai mică la impuritățiBorcan de moara din otel inoxidabil 304
Pigment sau alte materiale cu procesare ulterioară la temperatură ridicatăBorcan de moara din nailon
Materiale din aluminiu precum glazura ceramicăBorcan de moara de corindon
Materiale electronice cum ar fi bateria cu litiuBorcan moara din poliuretan
Materiale ușor oxidate sau unele materiale speciale care trebuieBorcan de moara in vid
să fie protejate în atmosferă specială.

De asemenea, putem oferi tot felul de bile de moara, cum ar fi bile de oțel inoxidabil, bile de zirconiu, bile de alumină, bile PU, bile de oțel carbon, bile de wolfram, bile de agat, bile de metal dur, bile de nitrură de siliciu, bile de oțel rezistente la uzură, bile de oțel mangan , bile de nailon, carbură cimentată, sticlă de cristal și alte materiale metalice speciale.

x-3

Referințe despre medii și materiale de șlefuit
Materiale deDuritateDESCRIERE
Media de măcinare(Mohs)
Bile din zirconiu≥ 9.0Super rezistență la uzură, fără impurități, rezistență la coroziune și la temperaturi ridicate.
Bile din oțel inoxidabil≥ 6.0Rezistent la uzură, rezistență generală la coroziune, rezistență la temperaturi ridicate.
Bile de agat≥ 7.0Super rezistență la uzură, utilizat pentru medicamente, alimente și alte materiale care nu pot fi contaminate cu metal, coroziune și rezistență la temperaturi ridicate.
Bile de alumină≥ 8.5Rezistent la uzură, rezistență la coroziune și rezistență la temperaturi ridicate.
Bile din carbură de tungsten≥ 9.0

Super rezistență la uzură, fără impurități, rezistență la coroziune și la temperaturi ridicate.

Soluții de potrivire pentru borcane și bile
articoleBile de agatBile de aluminăBile din oțel inoxidabilBile din zirconiuBile din carbură de tungsten
Borcan Moara de AgatBorcan Moara Corindon

Borcan de moara din otel inoxidabilBorcan Moara din Zirconiu


Borcan de moara din nailon


Borcan de moara din PTFE


Borcan de moara din poliuretan


Borcan pentru moara cu carbură de tungsten


√ înseamnă: cel mai potrivit ▲ înseamnă: potrivit

MORA PLANETARA BILELE CU AZOT LICHID, MASINAREA PULBEREI

ANCHETĂ

Numele dumneavoastră *

Numele Companiei

Țară

Telefon

E-mail *

Intrebarea ta

Categorii fierbinți