toate categoriile
EN

Mașini de cernere a pulberii

Acasă> PRODUSE > Mașini de cernere a pulberii

sita-vibratoare-20
sita-vibratoare-22
sita-rotativa-4
sita-vibratoare-6
separator-vibrotar-2
separator-vibrotar-3
Ecran rotativ vibrator
Ecran rotativ vibrator
Ecran rotativ vibrator
Ecran rotativ vibrator
Ecran rotativ vibrator
Ecran rotativ vibrator

Ecran rotativ vibrator

Accesări: 38

aplicație

Produsul este aplicabil oricărei pulberi, granule, lichide de screening și filtrare din industrie. Ecranul rotativ de vibrații seria SY este utilizat pe scară largă în industria chimică, praf medicinal, lichid, vopsea, pigmenți, cosmetice

  • Video
  • Descriere
  • Principiul de lucru
  • Caracteristică/avantaje
  • Fișa cu date
  • Accesoriu asortat

Produsul este aplicabil oricărei pulberi, granule, lichide de screening și filtrare din industrie. Ecranul rotativ de vibrații din seria SY este utilizat pe scară largă în industria chimică, pulbere medicinală, lichid, vopsea, pigmenți, cosmetice, ulei, rășină, suspensie ceramică, suspensie de argilă, var, pulbere refractară la sfârșit, pulbere magnetică, pulbere de lustruit, suc de fructe, băutură, zahăr, sare, MSG, condimente, lapte praf, amidon, făină, făină de orez, pulbere de carbon, pulbere de grafit, pulbere de mangan, carbonat de litiu, solvenți de ajutor, agenți de stingere a incendiilor, precum și apă uzată din industria protecției mediului, deșeuri proces de tratare a apei de sortare, filtrare.

Mișcarea de rotație a motorului este transformată într-o mișcare tridimensională orizontală, verticală și înclinată prin utilizarea ciocanului greu (greutate dezechilibrată) instalat în sus și în jos pe arborele motorului, iar apoi mișcarea este transmisă pe suprafața ecranului pentru a face materialul. faceți o mișcare în evolventă spre exterior pe suprafața ecranului. Prin urmare, se mai numește și ecran vibrator rotativ. Această serie de sită rotativă vibrantă are avantajele unei piste lungi de rulare și a unei rate ridicate de utilizare a suprafeței ecranului. Ajustarea unghiului de fază al ciocanelor grele la capetele superioare și inferioare schimbă traseul de mișcare a materialelor pe suprafața ecranului pentru o cernere precisă și o cernere probabilă etc.

1-1

1-2

1-3

Ecran rotativ 3D din seria SY

Introducere ecran vibrator rotativ 3D:
Ecranul rotativ vibrator 3D este o grătar de pulbere de înaltă precizie, zgomot redus, eficiență ridicată, schimbător rapid durează 3-5 minute, structură complet închisă, pentru filtru de screening pentru cereale, făină, mucus și alte materiale. Ecranul rotativ 3D este un motor pentru sursa de excitație verticală, motorul și greutatea excentrică inferioară instalate la ambele capete ale mișcării de rotație a motorului într-o mișcare orizontală, verticală, înclinată trei mișcări elementare, apoi mișcarea a trecut la suprafața ecranului. Reglați capetele superioare și inferioare ale unghiului de fază, materialul poate schimba traiectoria suprafeței ecranului.

1-4

ModelDiametru efectivEcran  mărimeastratPulbere (KW)
Pentru cernerea suprafețeiMotor de vibrațiiMotor comun
 SY-400380mmPlasa 2-5001-50.18KW0.25KW
SY-600580mmPlasa 2-5001-50.25KW0.55KW
SY-800780mmPlasa 2-5001-50.55KW0.75KW
SY-1000970mmPlasa 2-5001-51.1KW1.1KW
SY-12001170mmPlasa 2-5001-51.1KW1.5KW
SY-15001470mmPlasa 2-5001-51.5KW2.2KW
SY-18001770mmPlasa 2-5001-54KW3.0KW


Industria chimică: pudră de rășină, pigment, pudră de rufe, pulbere micron, vopsea, sodă, pudră de lămâie.
Industria de măcinare și ceramică: alumină, nisip de cuarț, nămol de argilă și particule de sol pulverizate,
Industria alimentară: zahăr, sare, alcali, glutamat monosodic, lapte praf, lapte de soia, drojdie, suc, sos de soia, oțet.
Industria de fabricare a hârtiei: acoperire cu pânză de pastă, noroi de argilă, lichid alb-negru, lichid rezidual, val de fabricare a hârtiei, recuperarea apei.
Industria metalurgică: oxid de titan, oxid de zinc, materiale electromagnetice, pulbere metalică. Pulbere de tije de sudura.
Industria farmaceutică: pulbere de medicină chineză, lichid de medicină chineză, pulbere de medicină occidentală, lichid de medicină occidentală, granule de medicină chineză și occidentală.
Protecția mediului: gunoi, urină umană și animală brută, ulei uzat, apă reziduală alimentară, procesare a apelor uzate.

ANCHETĂ

Numele dumneavoastră *

Numele Companiei

Țară

Telefon

E-mail *

Intrebarea ta

Categorii fierbinți