toate categoriile
EN

Moara cu bile cu vibratii

Acasă> PRODUSE > Moara cu bile cu vibratii

1
2
3
4
Măcinator de probe de laborator
Măcinator de probe de laborator
Măcinator de probe de laborator
Măcinator de probe de laborator

Măcinator de probe de laborator

Accesări: 43

aplicatii

Slefuit de probe cu vibrații de laborator, este cunoscut și sub denumirea de râșniță de probă sigilată de laborator, râșniță cu sincronizare etanșată, moara de zdrobire sigilată etc., care este folosită în principal pentru pulverizarea materiilor prime pentru uz în laborator.

  • Video
  • Companie
  • Principiul de lucru
  • Caracteristică/avantaje
  • Fișa cu date
  • Accesoriu asortat

Slefuit de probe cu vibrații de laborator, este cunoscut și sub denumirea de râșniță de probă sigilată de laborator, râșniță cu sincronizare etanșată, moara de zdrobire sigilată etc., care este folosită în principal pentru pulverizarea materiilor prime pentru uz în laborator. Este folosit în special pentru zdrobirea și măcinarea mineralelor nemetalice cu o anumită duritate. Este aplicat pe scară largă în industrii precum cărbunele, cocsificarea, topirea metalelor neferoase, minerit și alte industrii. Cum ar fi cărbunele, cocs, ganga, diverse minereuri etc.
Modul de lucru al mașinii de șlefuit cu vibrații de laborator aparține tipului de frezare cu vibrații. Materialul este încărcat în interiorul vasului de măcinat care are un inel de zdrobire și un ciocan de rupere. Vasul de măcinare formează funcții de vibrație și măcinare în timpul rotației de mare viteză. Materialele din interiorul bolului pot fi zdrobite și măcinate în scurt timp de către inelul de zdrobire și ciocanul de rupere. În general, o probă poate fi zdrobită până la particule de microni de 80-200 de ochiuri (sau 0.175-0.075 mm) în 2-6 minute, iar pulberea de ieșire poate fi utilizată direct pentru testare rapidă.
Bolul de măcinat are mai multe tipuri: tip comun de oțel compozit, tip de oțel cu conținut ridicat de mangan, tip de aliaj rezistent la uzură, tip de oțel cromat, tip de carbură de tungsten, etc. Alegerea bolului de măcinat depinde adesea de duritatea materialelor de măcinare și este întotdeauna utilizat. pentru zdrobirea și măcinarea mineralelor nemetalice cu o anumită duritate, cum ar fi cărbunele, cocsificarea, topirea metalelor neferoase, minerit și alte industrii, precum și: cărbune, cocs, gangă, diverse minereuri etc.

Materialul este pus în vasul de măcinat etanș, care are un ciocan de zdrobire și un inel de rupere în interior. Motorul antrenează ciocanul excentric să se rotească la o viteză mare, apoi formând vibrații, impact și frecare pentru a zdrobi materialele în particule fine.

1. Mărimea eșantionului de pulbere de ieșire este uniformă. Slefuitorul de probe de laborator are avantajele vitezei rapide și măcinare rapidă, funcționare fiabilă și eficiență ridicată de lucru.
2. Proba de ieșire poate fi utilizată direct fără cernere și are puține proceduri și eficiență ridicată a producției.
3. Design rezonabil, întreaga mașină este sigilată și proiectată pentru a îndeplini cerințele de protecție a mediului.
4. Funcționare lină, zgomot redus, în conformitate cu cerințele de producție de siguranță.
5. Structură compactă, operare convenabilă și întreținere.
6. Face 1-3 mostre în același timp.
7. Vasul de măcinat este sigilat fără pierderi de probă, iar bolurile sunt toate fabricate din materiale speciale anti-uzură cu durată lungă de viață.
8. Aparatul poate fi echipat cu un cronometru electronic.

Parametrii tehnici ai șlefuitorului de probe de laborator
ModelNumar bol (buc)Dimensiune intrare     de bol      (Mm)Dimensiunea feedului   (mm)Dimensiunea particulelor de ieșire (ochiuri)Capacitate (g/timp)Alimentare electricăDimensiuni (mm)Greutate netă (KGS)
GJ-1113080-200100380V/1.1KW480 * 480 * 730110
GJ-2213080-200200380V/1.1KW480 * 480 * 730115
GJ-3313080-200300380V/1.5KW530 * 530 * 920130


ANCHETĂ

Numele dumneavoastră *

Numele Companiei

Țară

Telefon

E-mail *

Intrebarea ta

Categorii fierbinți